speltakken

 

bij de bevers beleef jij je fantasie

 

De bevers zijn kinderen van 5 tot 7 jaar te herkennen aan hun rode blouse. Iedere zaterdag van 13.00u tot 15.00u komen zij bij elkaar, met alle andere figuren uit Hotsjitonia, om samen te spelen. 

programma

 

Elke week beleven de bevers samen met de bewoners van het dorp Hotsjitonia weer een ander avontuur in het teken van een bepaald thema. Zo kan het zijn dat ze om hulp worden gevraagd voor een mysterieus probleem, of misschien is er wel iemand in gevaar en worden de bevers gevraagd om diegene te redden! Gelukkig weten ze altijd een oplossing, hoewel het soms wel spannend kan zijn om deze oplossing te vinden.

De bevers houden zich soms ook bezig met meer educatieve thema’s. Zo kan het zijn dat ze meer gaan leren over het thema beroepen, waarbij zij spelletjes gaan doen omtrent dit thema. Spelenderwijs zullen de bevers dan meer leren over dit onderwerp.

thema

 

Iedere week gaan de Bevers naar het dorp Hotsjietonia. Hotsjietonia is een huis vol met verschillende soorten bewoners, waar ze vele avonturen mee beleven. Iedere bewoner heeft zo zijn eigen karakter met eigenschappen waar hij/zij heel goed in is. Met Bas Bos gaan ze het bos in, Keet Kleur leert ze schilderen en met Fleur Kleur gaan ze knutselen.